Blogi

Unelmat todeksi!

Metsähallitus ja Rantasalmi tekevät yhteistyötä, jotta sinun unelmasi toteuttaminen olisi astetta helpompaa. Meiltä löytyy kumppanit kaikkeen tekemiseen, aina rakennusprojektin suunnittelusta rakennuksen loppusiivoukseen asti ja kaikki siltä väliltä.

Rakennusprojekti alkaa yleensä tontin hankkimisella. Metsähallituksella on tarjolla yli 1200 Laatumaa-tonttia ympäri Suomen rannoilta…

Meidän mökki - Asiakastarina

Hirsimökki tohmajärvellä

Ajatus oman mökin hankkimisesta oli käynyt mielessä aika ajoin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Vanhojen mökkien esittelyissä tuli käytyä joka kesä ja myös…

Hirsimökki Tohmajärvelle

Alkukesä on lähtenyt käyntiin meidän osalta reippaasti. Säät ovat olleet harvinaisen kylmät, mutta sehän ei ole rakentamista estänyt. Viimeisin mökki laitettiin pystyyn Tohmajärvelle. Kokonaisuuteen kuului päärakennus sekä saunamökki järven rantaan. Katso alta kuvat valmiista mökistä!

 

Hailuodon uusi taukotupa valmistuu

Kirjoitimme aikaisemmin Hailuodon uuden taukotuvan rakennusprojektin aloittamisesta ja lupasimme kuvia kun projekti lähenee loppuaan. Nyt Hailuodon taukotupa alkaa olla valmis, joten tässä luvatut kuvat uudesta hirsimökistä!

Hailuodon taukotupa / hirsimökki

Hailuotoon uusi taukotupa

Meidän kesä on mennyt nopeasti ympäri Suomea kiertäen. Mökkejä on noussut aina eteläisintä Suomea myöden. Tuoreimpana projektina olemme aloittamassa uuden taukotuvan rakentamista Hailuotoon vanhan täysin tuhoutuneen tilalle.

Kun rakentamisessa ratkaisee vaivattomuus - Laatumaa.fi

Laatumaa on aloittanut yhteistyön Hirsi ja Rakennus Siklanderin kanssa. Oululainen yritys auttaa Laatumaan tonttiasiakkaita koko maassa ja keskittyy nimensä mukaisesti hirsirakentamiseen. Siklanderin tavoitteena on tuottaa asiakkaalle helppo ja mukava rakennusprojekti. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia edes loppusiivouksesta!