Palvelut

Olemme koko Suomen alueella toimiva täyden palvelun hirsirakentamisen yritys. Toteutamme kaikki hirsirakennukset avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme sisältää siten kaiken aina tontin hankinnasta ja raivauksesta, lupa-asioiden hoitamiseen ja tontin loppusiivoukseen saakka. Hoidamme yhteistyökumppaneidemme kautta sähkö- ja lvi-työt. Sinulle jää vain unelmiesi mökistä nauttiminen.

Tässä vielä palvelumme listattuna:

Tontin hankinta
Tonttia hankittaessa on syytä ottaa huomioon mm. rakennusluvan saaminen, tontin rakennettavuus, vesien ja viemäröintien järjestäminen ja tulevat suunnitelmat alueen kehittämiseksi. Me huolehdimme kaikesta tästä puolestasi.

Rakennuslupien ja -kuvien hankinta
Rakennusluvan hankinta on pakollista. Luvan hankinta voi toisinaan olla haasteellista, joten se kannattaa huoletta jättää meidän hoidettavaksemme.

Perustusten tekeminen
Perustus muodostaa pohjan terveelle ja kauniille rakennukselle. Hyvin tehdyt perustukset ovat rakennuksen kestävyyden kannalta oleellinen asia.

Hirsitoimitukset tontille
Sovimme yhteistyössä hirsitoimittajan kanssa rakennusmateriaalien toimittamisesta. Näin pystymme takaamaan aikataulun ja projektin sulavan etenemisen. Tutustu mallistoomme tästä.

LVIS-työt
Teemme yhteistyökumppaneidemme kanssa hirsirakennuksen valmiiksi aina sähkö- ja lvi-työt mukaan lukien.

Rakennustyöt / mökin pystyttäminen
Rakennamme ja viimeistelemme mökin tai muun hirsirakennuksen sovitussa aikataulussa ja sinulle vaivattomalla tavalla. Dokumentoimme projektin eri vaiheet kuvin ja videoin, jolloin voit nähdä projektisi edistymisen reaaliaikaisesti.

Tontin siivous
Rakennusprojekti ei pääty siihen, että rakennus on pystytetty. Jäljellä on vielä tontin siivoaminen. Siistimme rakennusjätteet ja jätämme sinulle viihtyisän paikan viettää aikaa läheistesi kanssa.

Lisäksi rakennamme muun muassa terassit, laiturit, kodat ja grillikatokset sekä asennamme keittiö- ja muut kalusteet sekä lämmittimet.